Wat is uw verhaal?

De meeste ondernemers starten een bedrijf omdat ze iets te bieden hebben; een unieke dienst of een bijzonder product. Maar ook grotere bedrijven hebben een verhaal. Wij gaan graag aan de slag met het ‘waarom’ van uw bedrijf en vertalen dit naar aansprekende content.

Social media campagnes

Een social media account aanmaken is niet ingewikkeld. Uw doelgroep bereiken met relevante informatie wel. Welke kanalen werken het beste voor uw bedrijf en welke content levert de meeste aandacht op? Wij ontwikkelen op maat gemaakte social media campagnes, ook voor speciale acties of thema’s.

Zoekmachine optimalisatie

Hoog (blijven) scoren in de zoekmachines gebeurt niet vanzelf. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en passen deze toe zodat uw website vindbaar is voor uw doelgroep. Wij kunnen hierin zowel een adviserende als een uitvoerende rol spelen.

Communicatiestrategie

Wilt u social media kanalen of een online nieuwsbrief inzetten om te communiceren met uw doelgroep en heeft u geen tijd om het allemaal uit te zoeken? Veel ondernemers herkennen dit probleem. Een uitgewerkte communicatiestrategie zorgt ervoor dat u gericht naar al uw doelen kunt toewerken.

Tekstschrijven

Tekstschrijven is vakwerk. Nu onze aandacht steeds verder verschuift naar beeld worden korte en bondige teksten steeds belangrijker. Duidelijke boodschappen op uw website zorgen ervoor dat uw bezoekers direct weten waar ze aan toe zijn. Een bestaande set teksten aanpassen? Geen probleem, wij schrijven en herschrijven met veel plezier uw teksten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken

Plan een afspraak