Voetbalvrienden sinds 2002, compagnons sinds 2016. Rebuzz Webdesign & Content Marketing onderscheidt zich door de verschillende achtergronden van Jeroen (marketing & commerciële economie) en Niels (communicatiewetenschappen & media) die samenkomen in dit mooie jonge bedrijf.

Jong en dynamisch

Altijd up-to-date

Als young professionals volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet. Wij hebben alles in huis om voor u een doelgerichte website en sprekende content te ontwikkelen.

1

Snel schakelen

Geen verouderde systemen en ingewikkelde bedrijfsprocedures. Snelle reacties, goede service en ‘what you see is what you get’. Dat geldt trouwens ook voor onze websites.

w

Heldere communicatie

Heeft u moeite om uw doelgroep echt te boeien en te binden? Onze communicatieoplossingen zijn altijd afgestemd op uw doelgroep. Zodat u ze echt weet te bereiken.

Niels van der Plas

Communicatiespecialist met oog voor detail

Overtuigende en heldere communicatie, dat is waar het voor mij om draait. Een professionele uitstraling van uw website, een social media campagne die uw doelgroep echt bereikt en teksten die precies weergeven waar u als bedrijf voor staat. Daar krijg ik energie van. En die energie stop ik in mijn vrije tijd graag in een pot voetbal of een mooie run door Rotterdam.

Jeroen Adelmund

Creatieve Marketingspecialist

Creatieve oplossingen staan voor mij centraal bij het ontwikkelen van uw website. Het geeft mij een kick als uw nieuwe website precies past bij de stijl van uw bedrijf en goed is afgestemd op uw doelgroep. Naast webdesign en online marketing ben ik graag bezig met sport. De marathon door mijn stad, Rotterdam, is voor mij ieder jaar weer een sportief hoogtepunt.

Een keer kennismaken?

Wij komen graag langs om met u te praten over webdesign en content marketing.

Plan een afspraak