Waarom kiezen voor Rebuzz Webdesign?

Wij geloven dat elke onderneming kan profiteren van een doelgerichte website. Door onze achtergronden in marketing en communicatiewetenschappen te combineren, zorgen wij ervoor dat uw website een succesvol onderdeel wordt van uw onderneming.

Eenvoudig in gebruik

Omdat wij werken met een duidelijk content management systeem (CMS) kunt u na oplevering van de website gemakkelijk zelf de inhoud van de website aanpassen. Met onze handleiding kunt u direct aan de slag.

Eerlijke prijzen

Geen onnodige kosten voor allerlei randzaken. U betaalt voor wat u krijgt, een nieuwe website. Wij helpen ondernemers graag met hun online aanwezigheid zodat u zich kunt richten op wat u het liefste doet.

N

Online vindbaarheid

Voor klanten is online vindbaarheid een belangrijke graadmeter. Websites die goed scoren in zoekmachines worden namelijk als betrouwbaarder gezien. Wij gaan graag aan de slag met de optimalisatie van uw website.

Ons 5-stappenplan voor uw nieuwe website

1. Intake/inventarisatie

Waar liggen de (online) kansen voor uw bedrijf? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en doen u geheel vrijblijvend een passend voorstel om uw online aanwezigheid te optimaliseren.

2. Aanleveren van informatie

Tijdens een tweede gesprek stellen we een stappenplan op voor de ontwikkeling van uw website. We doorlopen de teksten en afbeeldingen die al aanwezig zijn en stellen aan de hand van een uitgebreide vragenlijst vast wat de belangrijkste doelen van uw website zijn.

3. Conceptversie ontwikkelen

Voor de eerste conceptversie ontwikkelen wij een aantal stijlen zodat u de verschillende mogelijkheden kunt zien. Samen bespreken we wat u aanspreekt en waar nog wijzigingen aangebracht moeten worden. Deze feedback verwerken wij in een tweede concept.

4. Evaluatie en correctie

Wij leveren uw website pas op wanneer hij voldoet aan alle wensen. Het moet tenslotte een feest worden om mensen te vertellen over uw nieuwe website. Uw feedback is daarbij essentieel, we bespreken de vorderingen tijdens een tweede evaluatiegesprek. Hierna kunnen wij aan de slag met de laatste wijzigingen.

5. Definitieve oplevering

Het moment suprême; de definitieve oplevering van uw website. De laatste wijzigingen zijn doorgevoerd zodat de nieuwe website aan al uw eisen voldoet. Vol trots kunt u vertellen over uw nieuwe website. Laat die nieuwe opdrachten maar komen!

Meer resultaat uit uw online aanwezigheid?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken

Plan een afspraak